Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σχετικά με την Προμήθεια Εξοπλισμού Γραφείου

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σχετικά με την Προμήθεια Εξοπλισμού Γραφείου.
 
Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «Διαδρομές», με έδρα την Αθήνα, πρόκειται να πραγματοποιήσει το έργο με τίτλο «Δημιουργία Δικτύου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) και άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), μέσω λειτουργίας Εξιδεικευμένων Γραφείων Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από ΠΟΚοιΣΠΕ και ΚοιΣΠΕ».

Το Υποέργο 6 του παρόντος έργου προβλέπει τη «Δημιουργία και διετή πιλοτική λειτουργία Εξιδεικευμένου Γραφείου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης (ΕΓΥΑ) για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) στον ΚοιΣΠΕ 10ου ΤΟΨΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ” Διαδρομές”».

 Στο πλαίσιο αυτό, ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «Διαδρομές», πρόκειται να προβεί στην διαμόρφωση χώρων  γραφείων και συγκεκριμένα στην Προμήθεια εξοπλισμού γραφείου για τις θέσεις εργασίας επί της οδού Ζολιώτη 55-57,στον 4ο όροφο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους, το αργότερο έως την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ηλεκτρονικά ή στα γραφεία του ΚοιΣΠΕ, Νικοσθένους 24,Παγκράτι

Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης βρίσκεται εδώ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9210042.